tisdag 16 juni 2015

Befuktare Coway!

I ett tidigare inlägg berättade jag kort om befuktare - En befuktare eller luftfuktare är en anordning som ökar luftfuktigheten och motverka torr inomhusluft ger dig en bättre inomhusmiljö. Här kan du läsa mera 

Coway 1010DH

Nu har vi kommit fram till varumärket Coway, de erbjuder en kombinerad luftrenare och luftbefuktare, Coway APM-1010DH är en högeffektiv luftbefuktare och luftrenare i snygg design. Med låg driftskostnad och långa filterbytes-intervaller. Den kombinerade luftrenaren och luftbefuktaren har fyra effektiva filter som håller ditt hem fritt från pollen, farliga gaspartiklar, damm, virus, bakterier m.m. Minskar risken för att utveckla astma, allergier och andningsproblem. Dessutom eliminerar den oönskade lukter från matlagning, bilavgaser, cigarettrök etc.
Max. arbetsyta 67 m²


Personligen tycker jag att den produkt är överlägsen. Den renar luften samtidigt som möjligheten till luftbefuktning finns. Det är 5-stegs filter, tvättbart förfilter, MCC Mediumfilter, deodorantfilter och ANTI-FLU HEPA-filter. Beställer du via e-klok.se får du även Filter mot kalk och ett Antibakteriellt filter med på köpet! 

Betyget är 5 av 5 stjärnor
Den är lätt att använda, den kräver en del underhåll men resultatet överväger det. Vid befuktning behövs vattentanken fyllas på ganska ofta. Det finns fyra olika befuktningslägen, 40%, 50%, 60% eller Max. Ett extra plus är ljudnivån, mycket låg!

Jag är mycket så nöjd med min Coway 1010DH!