onsdag 20 maj 2015

Luftrenare från Lightair!

Genom en sammanslagning av svenska Vitalair och Schweiziska Purocell startade Lightair i Stockholm, år 2004.

Lightair med en enastående teknologi för luftrenare som är kallas IonFlow, som enkelt kan förklaras med att är det en optimerad och förbättrad version av traditionell joniseringsteknologi. IonFlow 50 kommer i tre olika utföranden; golv, bord/golv och tak. Alla modellerna delar samma stilrena design, funktion och prestanda. 

Luftrenaren är effektiv, filterfritt, tyst, ozonfritt, energieffektiv, enkel att använda och ekonomisk drift som passar i alla miljöer. Dessutom är det snygg design som både kan smälta in och sticka ut! 

IonFlow 50 Signature 

Sofistikerat utseende i naturlig bärnstensfärg och trä. Signature har samma prestandan som storsäljaren Surface och renar effektivt luften från partiklar.

Bilden nedan visar luftrenaren med och utan petskydd! 

























Jongenerator & Coronanålar!


Jongeneratorn är IonFlow 50s hjärta med sin patenterade teknologi som möjliggör effektiv luftrening av framförallt de minsta partiklarna som anses mest skadliga för vår hälsa. Från coronanålarna som sitter på jongeneratorn utsöndras ett enormt antal elektroner som omvandlas till negativa joner.





















Luftrenaren är lätt att använda och underhålla


Sätt bara i kontakten och låt luftrenaren göra sitt jobb. Det är endast 4 delar att sätta samman och inga rörliga delar som lätt an gå sönder! Underhållet är enkelt och lättskött då du då och
då endast lyfter av kollektorn och rengör den i vatten.















En ren och en smutsig kollektor. Den smutsiga kollektorn är fotograferad efter 2 veckor
i en lägenhet i centrala Stockholm.


Summering:


Överlag tycker jag att luftrenaren fungerar mycket bra! Beviset samlas på kollektorn, det blir damm och andra synliga partiklar, det är snygg design och många undrar vad det är för produkt! Är du intresserad av en luftrenare utan filter och fläkt, alltså tystgående och som är lätt att underhålla - här har du produkten!

// Franz på bloggen om Inomhusklimat